Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr
VALVOLINE SERVIS

Valvoline

Za mnoge je Valvoline ime koje ne traži velika objašnjenja. Riječ je, naime o najstarijem proizvođaču, najstarijoj tržnoj marci i o jednom od vodećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnih ulja i maziva za automobilsku, komercijalnu i industrijsku primjenu, kao i proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Danas je Valvoline program veći i širi nego ikad. Svaki dio tog programa, svaki proizvod, posebno je osmišljen kako bi udovoljio najvišim zahtjevima današnjeg tržišta.

Bez obzira što tražite, da li sredstvo za čišćenje rasplinjača ili rashladnu tekućinu, mazivo za brodske motore ili ono za motorkotače, vosak za poliranje ili sredstvo za čiščenje naplataka uvijek ćete pronaći iznenađujuće veliku ponudu traženih proizvoda, uključujući i onaj pravi.

 

Različiti motori, zahtijevaju različita motorna ulja. Nova tehnologija, veća kilometraža, različiti uvjeti vožnje, produženi intervali izmjene ulja - sve su to čimbenici koji utječu na odabir motornog ulja. Valvoline je stoga razvio proizvode koji zadovoljavaju ili premašuju zahtjeve proizvođača, kako bi ostvarili vrhunski učinak i osigurali zaštitu motoru vašeg vozila.

Zamjena Valvoline ulja u našem Valvoline servisu je besplatna, a cijene ulja povoljne. Velikim potrošačima ulja pružamo mogućnost besplatnog korištenja spremnika od 500, 750 i 1000 litara. Spremnike opremljene pneumatskom pumpom i mjernim uređajima, dostavljaju i instaliraju djelatnici Briona d.d. Poštujući ekološke standarde, staro se ulje sakuplja u spremnike, prikladno skladišti i u konačnici reciklira.