Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr
VALVOLINE SERVIS
Različiti motori, zahtijevaju različita motorna ulja. Nova tehnologija, veća kilometraža, različiti uvjeti vožnje, produženi intervali izmjene ulja - sve su to čimbenici koji utječu na odabir motornog ulja. Valvoline je stoga razvio proizvode koji zadovoljavaju ili premašuju zahtjeve proizvođača, kako bi ostvarili vrhunski učinak i osigurali zaštitu motoru vašeg vozila.

RADIONICA ZA POPRAVAK VOZILA
U našoj radionici po povoljnim uvjetima i cijenama možete kod naših stručnih djelatnika obaviti popravak ili redovan godišnji servis osobnih automobila, autobusa i gospodarskih vozila ili jednostavno zatražiti savjet i stručno mišljenje.

AUTOPRAONICA
KARAKTERISTIKE BRIONI AUTOPRAONICE:
- mogućnost pranja svih vrsta vozila do maksimalne visine od 4,5m
- brzi protok vozila
- pranje se vrši četkama i šamponom pod visokim tlakom
- mogućnost ispiranja vozila voskom
- podno pranje - pranje podvozja visokim tlakom
TAHOGRAF LABORATORIJ
U sklopu radionice za popravak i održavanje vozila nalazi se Tahograf servis.
Naša tvrtka ovlaštena je za baždarenje, ali i popravak tahografa marke KIENZLE te limitatora marke VDO.
Obratite nam se s povjerenjem!
TRGOVINA REZERVNIH DIJELOVA

Po povoljnim uvjetima i cijenama u mogućnosti smo ponuditi Vam rezervne dijelove za osobna i gospodarska vozila te autobuse po povoljnim cijenama.

U trgovini je moguće pronaći rezervne dijelove - klipove i cilindre motora, sklopovi, ležajevi motora, karike, ventili, pumpe vode i ulja, brtvila iz različitih programa različitih proizvođača. U trgovini držimo autoelektriku, akumulatore, filtere, kvačila i amortizere, hidrauliku i pneumatiku za gospodarska vozila.

Na lageru imamo po vrlo povoljnim cijenama i ostale dijelove za gospodarska vozila: zračne jastuke, spone volana, retrovizore, garniture za popravak balans spona, vijke kotača, križeve kardana i klima uređaja. Artikle koje nemamo u zalihi u mogućnosti smo vrlo brzo nabaviti od naših provjerenih dobavljača putem organizirane vlastite dostavne mreže.