Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

BIOKOVO, BERBA MANDARINA, MEĐUGORJE, MOSTAR 

 

22.10. i 23.10.2022.

DATUM: 22. i 23.10.2022. (subota i nedjelja)

POLAZAK SA AUTOBUSNOG KOLODVORA U PULI, 21.10.2022. GODINE U 23,00 SATA. MOGUĆNOST UKRCAJA NA VRATIMA JADRANA

 

Noćna vožnja prema Makarskoj uz usputna zaustavljanja.

1. dan

Dolazak u Makarsku u ranim jutarnjim satima. Jutarnja kava i šetnja rivom do crkve sv. Marka.Odlazak kombijima na Biokovo. Skywalk izletom otkriva se čudo prirode i čudo arhitekture. Stupiti ćemo na šetnicu koja izlazi 11 m izvan litice Biokova. Korakom na isturenu staklenu površinu doživljava se adrenalinsko iskustvo alpinista. Izlet se sastoji od tri dijela: posjet prvom vidikovcu uz edukaciju o biljkama na Biokovu, posjet Skywalku, te lagana šetnja na vrh Sinjal koji se nalazi na 1333 metara i pruža čaroban pogled. Ovim izletom posjetiti će se poznata turistička atrakcija Skywalk, ali i mjesta na Biokovu koja će nam pružiti miran i privatan susret sa planinom.

Nakon obilaska vožnja do Metkovića i sudjelovanje u posebnom porgramu berbe mandarina. Program se sastoji od odlaska na plantažu mandarina, berbe mandarina, te odlaska na foto safari neretvanskim lađama. Tijekom berbe svatko za sebe u svoju vrećicu ubere oko 3 kg mandarina.

Odlazak prema Međugorju i smještaj u hotel "Herceg". Međugorje je posebno mjesto koje posjećuju hodočasnici u potrazi za duhovnošću i spokojom koji tu nalaze.

2. dan

Nakon doručka odlazak na Brdo Ukazanja, mjesto gdje se Gospa prvi put pojavila. Na putu prema mjestu ukazanja postavljen je veliki drveni križ, a na samom mjestu ukazanja postavljen je kip Kraljice MIra.

I na kraju posjeta Mostaru i njegovom Starom Gradu, gdje se na svakom koraku osjeća duh orijenta. Prošetati ćemo gradom i prijeći preko Starog mosta koji je dio UNESCO-ve svjetske baštine.

Povratak u Pulu oko 23,00 sata.

                                       CIJENA:

                    1.400,00 kn-185,92 EUR-a

CIJENA UKLJUČUJE:

-  prijevoz autobusom visoke turističke klase 

-  prijevoz, stručnog vodiča, ulaznicu, obilazak Skywalka, piknik

   (čaj, kolač i rakiju) i šetnju kroz prirodu

-  vožnja lađama i berba mandarina u Metkoviću

- polupansion u hotelu Herceg u Međugorju

- pratitelja putovanja

- organizaciju i jamčevinu putovanja

- osnovno putno osiguranje

CIJENA NE UKLJUČUJE:

- osobne troškove