Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

trst i izložba vincenta van gogha

TRST, DVORAC SAN GIUSTO I IZLOŽBA VINCENTA VAN GOGHA

Pridružite nam se na putovanju u Trst, posjetite dvorac San Giusto i izložbu Vincenta van Gogha!

DATUM PUTOVANJA: 15.6.2024. (Subota)
POLAZAK: 7:00 h AK Pula | 7:45 h AK Rovinj
POLAZAK IZ TRSTA ZA PULU: 19:00 h

MOGUĆNOST UKRCAJA: Bačva, Okreti, GP Kaštel

 

 

Upoznajte Trst - grad impresivnih građevina iz doba Habsburške monarhije!

Grad bogate povijesti i kulture koji se može pohvaliti brojnim prekrasnim znamenitostima i atrakcijama. Trst ima dugu i složenu povijest, budući da je stoljećima bio dio Rimskog Carstva, Austro-Ugarskog Carstva i Italije. Ova mješavina kulturnih utjecaja odražava se na gradsku arhitekturu, kuhinju i način života.

 

 

Posjetite dvorac San Giusto!

Smješten na brežuljku u središtu Trsta, dvorac San Giusto može se pohvaliti dugom i slavnom poviješću koja datira još iz rimskog doba. Prvobitno uporište za obranu grada, kroz stoljeća je prošao kroz brojne faze izgradnje i obnove. Unutar dvorca pronaći ćete zbirke koje obuhvaćaju umjetničke predmete te arheološke i povijesne artefakte. Položaj lokacije na vrhu brda pruža prekrasan panoramski pogled na Jadransko more i grad Trst.

 

Izložba Vincenta van Gogha u muzeju Revoltella:

Remek djela Vincenta van Gogha iz muzeja Kroller-Muller Otterlou po treći put bit će izložena u Italiji. Velika posebnost izložbe su dva portreta supružnika Monsieura i Madame Ginoux, vlasnika kavane u Arlesu koju je posjećivao Van Gogh. Vincent van Gogh nizozemski je slikar, grafičar i crtač. Smatra se jednim od najslavnijih i najutjecajnijih osoba u povijesti umjetnosti Zapada. Izložba, kroz postav preko 50 Van Goghovih remek-djela ima za cilj dokumentirati cjelokupnu slikarevu umjetničku karijeru, popraćeno opsežnim videozapisima, impresivnim i slikovitim sobama, počevši od strastvenog odnosa prema mračnim krajolicima njegove mladosti, preko djela na temu njegova boravka u Parizu, koja prikazuju krajolik i trenutke umjetnikova društvenog života, i konačno do posljednjih slika St. Remy i Auvers-Sur-Oise, gdje je stigao kraj njegova izmučenog života.

 

 

Pogledajte plan puta!

Sastanak grupe planiran je na Autobusnom kolodvoru Pula u 7:00 sati, te na Autobusnom kolodvoru Rovinj u 7:45 sati, uz mogućnost ukrcaja na stajalištima - Okreti, Bačva, GP Kaštel. Slijedi ugodna vožnja do Trsta. Po dolasku, krenut ćemo u šetnju, istražujući najznačajnije znamenitosti uz vođenu turu: Trg Piazza Unità d’Italia, Fontana 4 kontinenta, Verdijevo kazalište, Rimsko kazalište, Crkva Sante Marie Maggiore, Brdo San Giusto s organiziranim posjetom dvorcu San Giusto. Nakon razgledavanja grada, posjetit ćemo Muzej Revoltella kako bismo uživali u izložbi Vincenta Van Gogha. Slobodno vrijeme bit će vam na raspolaganju za samostalno istraživanje izložbe. Poslijepodne će biti rezervirano za istraživanje trgovina i uživanje u espressu! Polazak iz Trsta za Pulu je u 19:00 sati. Planirani povratak u Pulu očekuje se u večernjim satima.

 

Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Rezervirajte svoje mjesto s putničkom agencijom Brioni Pula. Uživajte u razgledavanju Trsta, dvorca San Giusto i izložbi Vincenta Van Gogha!

CIJENA
CIJENA UKLJUČUJE
 • Prijevoz autobusom turističke kategorije
 • Voditelja putovanja
 • Lokalnog vodiča za razgled grada
 • ulaznicu u dvorac San Giusto
 • Sve razglede prema programu
 • Troškove jamčevine, organizacije i prodaje
CIJENA NE UKLJUČUJE
 • Ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za  izložbu Vincenta van Gogha, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje.
NADOPLATA ZA ULAZNICU ZA IZLOŽBU
 • Stariji od 18 godina: 17,50 € / osoba
 • Mlađi od 18 godina: 8,50 € / osoba
 • Djeca do 6 godina: ulaz slobodan

trst i izložba VAN GOGH BRIONI PULA

REZERVACIJA

Rezervacija se potvrđuje uplatom u poslovnici agencije Brioni Pula Trg I. istarske brigade 1, 52100 Pula ili uplatom putem internet bankarstva, uz navođenje sljedećih podataka u opisu plaćanja: ime, datum polaska i naziv izleta.

 

RADNO VRIJEME:

PON - PET 8:00 - 16:00 

SUB 8:00 - 13:00 

 

 

NAPOMENA
 • Rezervaciju izleta je potrebno potvrditi uplatom.
 • Sjedala u autobusu se popunjavaju prema redoslijedu prodaje.
 • Realizacija izleta ne ovisi o promjeni vremena te izlet se ne otkazuje u slučaju promjenjivih i kišnih vremenskih uvjeta!
 • U slučaju da netko od putnika nije u mogućnosti putovati, može putovati druga osoba samo je potrebno u agenciju dostaviti navedene promjene.
 • Završne informacije o polasku se šalju 24h prije polaska na izlet.
 • Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 3 radna dana od otkaza putovanja od strane agencije.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 35