Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

putovanje brioni pula PIRAN I KOPER UZ OBILAZAK VINSKE FONTANE

JEDNODNEVNI IZLET: PIRAN, KOPER, MAREZIGE

Vodimo vas u Sloveniju! Posjetite Piran i Koper uz obilazak vinske fontane.

DATUM PUTOVANJA: 29.6.2024. (Subota)

POLAZAK: 7:00 h AK Pula | 7:45 h AK Rovinj

POLAZAK IZ MAREZIGE ZA PULU: 18:00 h
MOGUĆNOST UKRCAJA: Bačva, Okreti, GP Kaštel

 

Zašto posjetiti Piran?

Piran – biser slovenske obale pruža spoj tradicije, kulture i predivne prirode. Često nazvan "Mali Venecija", očarat će vas uskim popločanim ulicama, šarenim kućama i predivnim pogledom na Jadransko more!

 

 

Upoznajte Piran uz vođenu šetnju!

Šetnju započinjemo u samom srcu Pirana, na Tartinijevom trgu gdje će nas dočekati lokalni vodič. Na ovom povijesnom trgu vidjet ćete spomenik slavnom violinistu Giuseppeu Tartiniju. Istražite srednjovjekovnu katedralu sv. Jurja i posjetite crkvu sv. Petra i uživajte u njezinim predivnim freskama. Prošećite gradskim bedemima i uživajte u panoramskom pogledu na Jadransko more i okolicu. Slijedi kraće slobodno vrijeme za kavu uz more.

 

Zašto je Koper savršena destinacija?

Koper je najveći slovenski obalni grad koji nudi kombinaciju bogate povijesti, kulturnih znamenitosti i prekrasne prirode! Stara gradska jezgra Kopra odražava njegovu bogatu povijest. Uživajte u šetnji uz more, gdje možete pronaći brojne kafiće, restorane i plaže. Koper je poznat po svojoj izvrsnoj gastronomiji koja kombinira mediteranske i kontinentalne okuse.

 

Otkrijte Koper uz putničku agenciju Brioni Pula!

Istražit ćemo povijesni stari grad, Titov trg poznat po svojim baroknim palačama i katedralom sa zvonikom. Šetnja modernom lukom pružit će vam priliku da doživite spoj tradicije i umjetnosti. Iskoristite slobodno vrijeme za shopping ili uživanje u kavi i kolaču uz more do našeg polaska prema mjestu Marezige, gdje se nalazi prva vinska fontana u Sloveniji.

 

Što vas očekuje u mjestu Marezige?

Šarmantno selo smješteno u srcu slovenske Istre nudi kombinaciju prirodnih ljepota, kulturnih znamenitosti i autentičnog istarskog doživljaja. Poznato je po tome što se u njemu nalazi prva vinska fontana u Sloveniji. Uživajte u prekrasnom pogledu na zelene brežuljke, vinograde i Jadransko more.

 

 

Vinska fontana u mjestu Marezige

Ova atrakcija privlači ljubitelje vina iz cijelog svijeta. Posjetitelji mogu degustirati različite vrste vrhunskih lokalnih vina dok uživaju u prekrasnom panoramskom pogledu! Savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u autentičnim okusima.

 

PREPORUKA!
Ponesite udobnu obuću, sunčane naočale i fotoaparat za nezaboravne trenutke 📸

 

Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Rezervirajte svoje mjesto s putničkom agencijom Brioni Pula. Pridružite nam se na jednodnevnom izletu u Sloveniju. Posjetite Piran i Koper uz obilazak vinske fontane u mjestu Marezige. 

Plan putovanja 👇

Vrijeme Aktivnosti

Polazak
7:00 s Autobusnog kolodvora Pula

 

Povratak prema Puli

18:00 sati

 

1. Zaustavljanje: PIRAN

 • - šetnja s lokalnim vodičem
 • - posjet Tartinijevom trgu, srednjovjekovnoj katedrali sv. Jurja, crkvi sv. Petra, gradskim bedemima 
 • - kraće slobodno vrijeme za kavu uz more

 

2. Zaustavljanje: KOPER

 • - istraživanje starog grada, glavnog trga, Trga Tita
 • - šetnja modernom lukom
 • - slobodno vrijeme za shopping, kavu i kolač uz more

 

3. Zaustavljanje: MAREZIGE

 • - dolazak u Marezige i posjet vinskoj fontani
 • - degustacija najboljih vina iz slovenske Istre 
 • - istraživanje prostora s lokalnim proizvodima 

 

JEDNODNEVNI IZLET U SLOVENIJU PIRAN, KOPAR I MAREZIGE VINSKE FONTANE

CIJENA JEDNODNEVNOG IZLETA:
Poravnavanje Teksta

35 EUR 

ŠTO UKLJUČUJE CIJENA JEDNODNEVNOG IZLETA?
 • Organizacija jednodnevnog putovanja vođenog na hrvatskome jeziku
 • Prijevoz turističkim autobusom
 • Voditelja jednodnevnog putovanja
 • Lokalnog vodiča (Piran i Koper)
 • Osiguranje odgovornosti organizatora aranžmana
 • Osiguranje od nesreća u autobusu
 • Osiguranje jamčevine
 • Troškove organizacije
ŠTO NIJE UKLJUČENO U CIJENU JEDNODNEVNOG IZLETA?
 • Ulaznica za posjet Piranskim zidinama, ulaznice za individualne posjete, paket putnog osiguranja, sve što nije navedeno pod „Što uključuje cijena jednodnevnog izleta?“
REZERVACIJA IZLETA

Rezervacija se potvrđuje uplatom u poslovnici agencije Brioni Pula Trg I. istarske brigade 1, 52100 Pula ili uplatom putem internet bankarstva, uz navođenje sljedećih podataka u opisu plaćanja: ime, datum polaska i naziv izleta.

 

RADNO VRIJEME:

PON - PET 8:00 - 16:00 

SUB 8:00 - 13:00 

 

 

PLAĆANJE IZLETA:

Za potvrdu rezervacije izleta potrebno je izvršiti uplatu.

Sjedala u autobusu se dodjeljuju prema redoslijedu prodaje.

Realizacija izleta neće biti otkazana zbog promjene vremenskih uvjeta, uključujući kišu.

U slučaju da putnik ne može sudjelovati na putovanju, druga osoba može putovati umjesto njega/nje, uz prethodno obavještenje agencije o promjenama.

Završne informacije o polasku bit će dostavljene 24 sata prije putovanja.

Garantiramo povrat uplaćenog novca u cijelosti u roku od 3 radna dana u slučaju otkazivanja putovanja od strane agencije.

DOPLATA ZA IZLET:
 • Posjet Piranskim zidinama u iznosu od 5€.
 • Kušanje vina i lokalnih proizvoda na vinskoj fontani: 13 € po osobi čaša za vino, torba za nošenje, 3 degustacijska žetona i/ili 10 € po osobi za istarske nareske.
SAZNAJTE ODGOVORE NA ČESTO POSTAVLJANA PITANJA (FAQ) 👇

1. Što su granične formalnosti za putovanje?

Državljanima Republike Hrvatske potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica za ovo jednodnevno putovanje. Strani državljani moraju sami provjeriti potrebnu dokumentaciju za ulazak u određenu zemlju putem nadležnih tijela svoje zemlje ili putem veleposlanstva zemlje u koju putuju.

2. Koja je minimalna broj putnika potreban za organizaciju izleta?

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta je 40 osoba. U slučaju nedostatka minimalnog broja putnika, putnici će biti obaviješteni usmeno ili pismeno najkasnije 2 dana prije planiranog putovanja.

3. Kakva je politika agencije u vezi s cijenama ulaznica i fakultativnih izleta?

Putnička agencija Brioni Pula ne preuzima odgovornost za eventualno povećanje cijena ulaznica ili fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Plaćanje u autobusu nije moguće; uplatu je potrebno izvršiti prije putovanja kako bi se osigurala rezervacija.

4. Koja su ograničenja i uvjeti za razgled gradova i povijesnih lokaliteta?

Razgled gradova i povijesnih lokaliteta moguć je samo uz lokalnog stručnog vodiča. Vođenje od strane neovlaštenih osoba zabranjeno je zakonom. Molimo imajte na umu da voditelj putovanja nije stručni vodič.

5. Kakva je politika u vezi s promjenama programa putovanja?

Putnička agencija Brioni Pula ne snosi odgovornost za eventualne promjene u programu putovanja koje su dobivene usmenim putem. Tijekom putovanja, agencija zadržava pravo izmjene itinerara ako je to potrebno, ali se obvezuje program ispuniti u cijelosti.

6. Koja su pravila vezana uz vozače i vremenska ograničenja?

Putnička agencija i prijevoznik Brioni Pula pridržavaju se pravila i propisa "Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu", uključujući vremenska zaustavljanja na odmorištima i dnevne odmore vozača te maksimalno zauzeće autobusa u danu.

7. Koja su pravila vezana uz polaske i ukrcaje?

Polasci i ukrcaji su isključivo s mjesta navedenih u programu, osim ako program ne navodi drugačije.

8. Što se događa u vezi s vremenom čekanja na graničnim prijelazima?

Agencija nema informacije o vremenu čekanja na graničnim prijelazima i ne snosi odgovornost za isto.

9. Koja je politika u vezi s izgubljenim ili oštećenim osobnim stvarima?

Agencija neće biti odgovorna za izgubljene, oštećene ili ukradene osobne stvari putnika koje su ostavljene u prijevoznom sredstvu ili na odredištu.

10. Tko nadgleda organizaciju sajmova?

Organizacija sajmova podleže gradskim vlastima i lokalnim turističkim uredima, koji osiguravaju pravilno vođenje i provedbu događaja.

11. Je li program prilagođen osobama s ograničenom pokretljivošću ili onima koji zahtijevaju WC u autobusu?

Nažalost, program nije prilagođen osobama s ograničenom pokretljivošću ili onima koji zahtijevaju WC u autobusu. Molimo vas da uzmete u obzir ove činjenice pri planiranju vašeg sudjelovanja.

12. Kako su raspoređena sjedala u autobusu?

Putnička agencija Brioni Pula osigurava sjedeća mjesta u autobusu, ali nema utjecaja na raspored sjedenja ili mogućnost rezervacije istih. Sjedala se dodjeljuju na temelju dostupnosti pri dolasku na polazišnu točku.

13. Što ako dođe do promjene cijene ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika?

Putnička agencija Brioni Pula zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Također zadržavamo pravo otkazivanja putovanja 5 dana prije polaska u takvim situacijama. Naš cilj je osigurati optimalno iskustvo za sve sudionike, stoga vas molimo za razumijevanje u slučaju potrebnih promjena.