Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

dvorac miramare

IZLET TRST, DVORAC MIRAMARE i SAN GIUSTO

Razgledajte Trst – grad kojem poseban pečat daju impresivne građevine iz doba Habsburške monarhije i posjetite Dvorce Miramare i San Giusto!

 

 

DATUM PUTOVANJA: 4.8.2024. (Nedjelja)
POLAZAK: 8:00 h AK Pula | 8:45 h AK Rovinj
POLAZAK IZ TRSTA ZA PULU: 19:00 h

MOGUĆNOST UKRCAJA: Bačva, Okreti, GP Kaštel

 

Posjetite dvorac Miramare!

Sredinom 19. stoljeća izgrađen je dvorac Miramare. Ovo je bio dom nadvojvoda Ferdinanda Maximiliana od Habsburga i njegova supruga, princeze Charlotte od Belgije. Unutrašnjost dvorca raskošno je opremljena, a svaka prostorija ima prepoznatljivo obilježje tog vremena. Smješten je na prekrasnoj litici s pogledom na Jadransko more. Okruženo prekrasnim parkom, egzotična flora uvezena sa svih strana svijeta ovo mjesto naziva domom. Uživajte u zadivljujućem krajoliku i bogatoj povijesti kada posjetite dvorac Miramare!

 

Posjetite dvorac San Giusto!

Smješten na brežuljku u središtu Trsta, dvorac San Giusto može se pohvaliti dugom i slavnom poviješću koja datira još iz rimskog doba. Prvobitno uporište za obranu grada, kroz stoljeća je prošao kroz brojne faze izgradnje i obnove. Unutar dvorca pronaći ćete zbirke koje obuhvaćaju umjetničke predmete te arheološke i povijesne artefakte. Položaj lokacije na vrhu brda pruža prekrasan panoramski pogled na Jadransko more i grad Trst.

 

Upoznajte Trst - grad impresivnih građevina iz doba Habsburške monarhije!

Grad bogate povijesti i kulture koji se može pohvaliti brojnim prekrasnim znamenitostima i atrakcijama. Trst ima dugu i složenu povijest, budući da je stoljećima bio dio Rimskog Carstva, Austro-Ugarskog Carstva i Italije. Ova mješavina kulturnih utjecaja odražava se na gradsku arhitekturu, kuhinju i način života.

 

 

Pogledajte plan puta!

Sastanak grupe planiran je na Autobusnom kolodvoru Pula u 8:00 sati, te na Autobusnom kolodvoru Rovinj u 8:45 sati, uz mogućnost ukrcaja na stajalištima - Okreti, Bačva, GP Kaštel. Slijedi ugodna vožnja do Trsta. Po dolasku u Trst, slijedi organizirani posjet dvorcima Miramare i San Giusto. Nakon posjete dvorcima panoramski razgled grada. Uz lokalnog vodiča obići ćemo najznačajnije znamenitosti: Trg Piazza Unità d’Italia, Fontana 4 kontinenta, Verdijevo kazalište, Rimsko kazalište, Crkva Sante Marie Maggiore. Poslijepodne je slobodno za ručak i obilazak trgovina ili uživanje u espressu i/ili Aperol Spritzu. Polazak iz Trsta za Pulu je u 19:00 sati. Planirani povratak u Pulu očekuje se u večernjim satima.

 

Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Rezervirajte svoje mjesto s putničkom agencijom Brioni Pula. Uživajte u razgledavanju Trsta, dvorca Miramare i San Giusto!

CIJENA
CIJENA UKLJUČUJE
 • Prijevoz autobusom turističke kategorije
 • Voditelja putovanja
 • Lokalnog vodiča za razgled grada
 • Ulaz u dvorac Miramare
 • Ulaz u dvorac San Giusto
 • Sve razglede prema programu
 • Troškove jamčevine, organizacije i prodaje
CIJENA NE UKLJUČUJE
 • Fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje.

trst dvorac miramare

REZERVACIJA

Rezervacija se potvrđuje uplatom u poslovnici agencije Brioni Pula Trg I. istarske brigade 1, 52100 Pula ili uplatom putem internet bankarstva, uz navođenje sljedećih podataka u opisu plaćanja: ime, datum polaska i naziv izleta.

 

RADNO VRIJEME:

PON - PET 8:00 - 16:00 

SUB 8:00 - 13:00 

 

 

CAPTCHA slika
Gore navedeni kod upišite u kućicu ispod
NAPOMENA
 • Rezervaciju izleta je potrebno potvrditi uplatom.
 • Sjedala u autobusu se popunjavaju prema redoslijedu prodaje.
 • Realizacija izleta ne ovisi o promjeni vremena te izlet se ne otkazuje u slučaju promjenjivih i kišnih vremenskih uvjeta!
 • U slučaju da netko od putnika nije u mogućnosti putovati, može putovati druga osoba samo je potrebno u agenciju dostaviti navedene promjene.
 • Završne informacije o polasku se šalju 24h prije polaska na izlet.
 • Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 3 radna dana od otkaza putovanja od strane agencije.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

CAPTCHA slika
Gore navedeni kod upišite u kućicu ispod