Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

 TRST I DVORAC MIRAMARE

 

DATUM: 01.10.2022. (subota)

 

POLAZAK: AUTOBUSNI KOLODVOR U PULI U 7,00 SATI, MOGUĆNOST UKRCAJA NA GRANIČNOM PRIJELAZU KAŠTEL

 

Polazak s autobusnog kolodvora u Puli u 7,00 sati. Putovanje preko graničnog prijelaza Kaštel do Trsta uz usputna zaustavljanja.

Po dolasku, odlazak u razgled jednog od najpoznatijih tršćanskih motiva - DVORCA MIRAMARE (u prijevodu sa španjolskog "gledati more").

Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan 1860. godine, a u njemo je svojevreeno često boravila i popularna carica Sisi. Osim samog dvorca i parka, zanimljive su i šetnice koje ga okružuju i s kojih se pruža izvrstan pogled na grad, more i okolicu.

Odlazak do grada, gdje slijedi šetnja uz obilazak najznačajnijih znamenitosti: PIAZZA DELL UNITA - FONTANA 4 KONTINENETA - VERDIJEVO KAZALIŠTE - RIMSKO KAZALIŠTE - CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE - BRDO SAN GIUSTO.

Slobodno poslijepodne za obilazak trgovina, uživanje u nekadašnjoj omiljenoj shopping destinaciji. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak za Hrvatsku.

povratak u Pulu oko 20,00 sati.

Cijena putovanja formirana je na bazi min. 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na povećanje cijene izleta ili otkazivanja. Prijave za izlet moguće su najkasnije tri dana prije polaska na izlet. Rezervacija se potvrđuje uplatom u poslovnici agencije Brioni Pula, autobusni kolodvor, Trg 1. istarske brigade 1, 52100 Pula. Radno vrijeme 8,00-16,00 sati, subotom 8,00-13,00 sati.Prilikom organizacije i sama provedbe programa poduzete su sve mjere zaštite putnika i djelatnika kako nalaže HZJZ.

 

                                                 CIJENA:

                                    300,00 kn - 39,82 EUR-a

CIJENA UKLJUČUJE:

- prijevoz autobusom visoke turističke klase

- ulaznica za dvorac MIramare

- voditelj putovanja

-organizaciju putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

- osobne sadržaje