ADVENT U OPATIJI I NA TRSATU

                                                 

                                                   nedjelja, 18.12.2022.

 

DATUM: 18.12.2022. (nedjelja)      

POLAZAK: AUTOBUSNI KOLODVOR PULA u 8,00 sati, MOGUĆNOST UKRCAJA NA OKRETIMA, NA TUNELU UČKA

 

Polazak autobusa u 08,00 sati sa Autobusnog kolodvora Pula. Nastavak vožnje preko vrata Jadrana do Crikvenice.

Najprije odlazak u Crikvenicu na jutarnju kavu i kratki razgled grada sa pratiteljem putovanja. Razgled Pavlinskog samostana, crkve Uznesenja Djevice Marije.... 

Nastavak putovanja prema Opatiji u kojoj se održava sajam "Čokoladna čarolija", gdje se mogu kušati neodoljive delicije dvadesetak domaćih i stranih proizvođača, ali i doživjeti još mnoga slatka iznenađenja koja su pripremili ogranizatori. Biti će to jedinstvena prilika za uživanje u unikatnim slasticama, koje se mogu kupiti samo na ovom sajmu. Uz čokoladnu priču uživanje i u ADVENTU U OPATIJI. Stotine tisuća lampica i dekoracija grad će pretvoriti u pravu božičnu bajku. Bajkoviti parkovi s Orašarima "na straži", lijepe adventske deokoracije, gastronomski specijaliteti inspirirani blagdanskim obiljem učiniti će Najljepši Advent uz more. 

Oko 16,30 sati odlazak prema Trsatskoj Gradinini, okićenoj sa 16 kilometara dugim božićnim lampicama, najvećom krunom u Europi, te veličanstvene jaslice. Unikatne božićne dekoracije ovog će Adventa udahnuti božićni duh stoljetnoj trsatskoj dami, a nad gradom će se ponovno nadviti veličanstvena Votivna kruna. Opustite se uz kuhano vino, fini čaj, fritule.....

Polazak prema Puli predviđen je u 20h. 

 

Napomene:

Cijena putovanja formirana je na bazi od min. 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na povećanje cijene izleta ili otkazivanje. Prijave za izlet moguće su najkasnije do 2 dana prije polaska na izlet.

Rezervacija se potvrđuje uplatom u poslovnici agencije Brioni Pula, autobusni kolodvor, Trg I. Istarske brigade 1, 52100 Pula. Radno vrijeme: pon-pet 8,00-16,00 h, sub 08,00-13,00 h.

 

CIJENA

140,00 kn (18,58 EUR)

CIJENA UKLJUČUJE: 

- prijevoz autobusom visoke turističke klase 

- organizaciju putovanja 

- pratitelja putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE: 

- osobne troškove 

- dodatno zdravstveno osiguranje