Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

ADVENT U HALLSTATTU I SALZBURGU

 

                                                                                                               subota, 10.12.2022.

DATUM: 10.12.2022. (subota)

 

POLAZAK:  AUTOBUSNI KOLODVOR U PULI  u 5,00 SATI,  MOGUĆNOST UKRCAJA NA OKRETIMA

 

Polazak u 5,00 sati sa Autobusnog kolodvora u Puli, mogućnost ukrcaja na Okretima, vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja. Dolazak do austrijske regije Salzkammergut, u kojoj se nalazi slikoviti gradić  HALLSTATT, jedno od najstarijih ljudskih naselja u Europi. Slijedi šetnja neobično posebnim i romantičnim gradićem, uskim  uličicama koje obiluju ribarskim kućama priljubljenima uz stijenu što predstavlja poseban doživljaj. Slobodno vrijeme za uživanje u prekrasnoj kombinaciji prirode i arhitektkkure, te za individualne programe.

Nastavak vožnje do Salzburga. Po dolasku obilazak grada s pratiteljem: Mozartov trg, Mozartova rodna kuća, katedrala, kazalište, gradska vijećnica, sveučilište, Franjevačka crkva, trg Residenz… Slobodno vrijeme za shopping i uživanje u božićnoj atmosferi uz božićne kolačiće i kuhano vino.  

U 19:00 h polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u Pulu u kasnim večernjim satima. 

 

 

Napomene:

Cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na povećanje cijene izleta ili otkazivanje. Prijave za izlet moguće su najkasnije do 2 dana prije polaska na izlet.

Rezervacija se potvrđuje uplatom u poslovnici agencije Brioni Pula, autobusni kolodvor, Trg I. Istarske brigade 1, 52100 Pula. Radno vrijeme: pon-pet 8,00-16,00 h, sub 08,00 - 13,00 sati.

 

 

CIJENA: 

440,00 kn (58,40 EUR)

 

 

 

CIJENA UKLJUČUJE: 

- prijevoz autobusom prema programu

- pratitelja putovanja

- organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: 

- troškove osobnih narudžbi

- dodatno putno osiguranje

DOPLATA: