Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

Rođendanski mjesec

ROĐENDANSKI MJESEC BRIONI PULA

ROĐENDANSKI MJESEC BRIONI PULA: 76 GODINA S VAMA!

Dragi putnici, s ponosom vam predstavljamo Rođendanski Mjesec Brioni Pula, posebnu kampanju kojom obilježavamo čak 76 godina pružanja usluga putovanja i povezivanja s vama. Ova obljetnica je naša prilika da vam zahvalimo na dugogodišnjem povjerenju i da vam omogućimo posebne prednosti tijekom ovog mjeseca slavlja.

 

POPUSTI NA AUTOBUSNE KARTE

Svjesni smo da planiranje putovanja može biti skupo, stoga smo odlučili ponuditi nešto posebno. Za cijeli Rođendanski Mjesec Brioni Pula, možete ostvariti značajne popuste na autobusne karte i uživati u udobnom i sigurnom putovanju do željenih destinacija.

Rođendanski mjesec putnici

JEDNOSMJERNE KARTE -15% POPUSTA

Ako preferirate jednosmjernu vožnju, imamo sjajnu ponudu za vas. Sada možete uštedjeti 15% na jednosmjernim kartama. Bez obzira na to putujete li sami, s prijateljima ili obitelji, ovo je prilika da uštedite i iskoristite svoju avanturu.

POVRATNE KARTE -35% POPUSTA

Ako preferirate povratno putovanje, pripremili smo još bolju ponudu. S povratnim kartama ostvarujete čak 35% popusta! To je odlična opcija za one koji žele istražiti destinaciju, provesti više vremena s obitelji i prijateljima ili čak poslovno putovati s ekonomičnom opcijom.

Rođendanski mjesec mapa

IZVANREDNI POPUSTI PO VAŠEM IZBORU!

KAKO SE KORISTI OVA PONUDA?

Svjesni smo važnosti praktičnosti i raznolikosti opcija za kupovinu karata. Stoga, svi izvanredni popusti mogu se ostvariti na svim našim prodajnim mjestima ili putem online kupovine. Bez obzira na vašu preferenciju, osiguravamo vam istu vrijednost i uštedu. Ponuda vrijedi tijekom cijelog Rođendanskog Mjeseca Brioni Pula, stoga ne propustite priliku!

 

PRISTUPAČNOST, UDOBNOST I SIGURNOST

Osim uštede na kartama, mi se brinemo o vašoj udobnosti i sigurnosti. Naša flota autobusa je moderna, udobna i opremljena svim potrebnim sadržajima kako biste uživali u putovanju.

Ne samo da vam pružamo pristupačne cijene putovanja, već također osiguravamo da svaka vožnja bude poseban doživljaj. Povežite se s prijateljima i obitelji, istražite prekrasne destinacije, ili isplanirajte poslovno putovanje - Rođendanski Mjesec Brioni Pula čini to mogućim.

 

Zahvaljujemo vam na 76 godina zajedničkog putovanja, a mi se radujemo što ćemo vas vidjeti u našim autobusima tijekom ovog posebnog mjeseca. Rođendanski Mjesec Brioni Pula - gdje putovanje postaje avantura!

Rođendanski mjesec kupi kartu