Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr
 •  

  70 GODINA S VAMA

  Povijesni prikaz razvitka

 •  

  ROVINJ-ZAGREB

  Novi polasci - AKCIJSKE CIJENE

 •  

  KOMERCIJALNE POVLASTICE

  Još povoljnije cijene autobusnih karata!

 •  

  ZAPOŠLJAVAMO! 

  Zbog širenja obima posla, Brioni d.o.o. oglašava potrebu za zapošljavanjem VOZAČA ''D'' KATEGORIJE.

 •  

  ONLINE AUTOBUSNE KARTE

  Kupi autobusnu kartu online i uštedi!

PRETRAŽI VOZNI RED I KUPI AUTOBUSNU KARTU:
Od
select
Do
select
Polazak
RadDatePicker
Prikaži kalendar...
Tip
select

NAJAM AUTOBUSA

Najnovija vozila od 8 do 61 mjesto, za malu ili veliku grupu, Hrvatsku ili inozemstvo, tu smo za Vas!

SAZNAJTE VIŠE

SHUTTLE BUS

Povezujemo zračnu luku Pula s vašim smještajem u Puli, Medulinu, Rovinju, Poreču, Vrsaru, Umagu i Rapcu.

SAZNAJTE VIŠE

PIŠITE NAM

Vaše mišljenje nam je važno, ukoliko imate savjete, pritužbe ili pohvale obratite nam se s povjerenjem.

PIŠITE NAM

IZGUBLJENO/

NAĐENO

Ostavili ste nešto u našem autobusu, ili ste pronašli ostavljenu stvar. Ne brinite, javite nam se u nastavku!

SAZNAJTE VIŠE

10.2.2020. STANJE NA PROMETNICAMA - Istarski ipsilon

 

Poštovani putnici,

zbog radova na izgradnji punog profila Istarskog ipsilona, između čvora Rogoviči i čvora Vranja, vozi se uz privremenu regulaciju prometa, stoga autobusne linije koje prometuju na toj dionici prometovati će uz moguća manja kašnjenja.

 

18.2.2020. Državna cesta D 66 Loborika

zbog radova na izgradnji dijela državne ceste kroz Loboriku autobusi će prometovati obilazno preko Radeki Polja i Zračne luke Pula te će na taj način posječivatri sva stajališta, ali su moguća kašnjenja. 

 

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Širok obim rada, stručni, profesionalni i motivirani zaposlenici!

Kod naših stručnih djelatnika obavite popravak, redovan godišnji servis vozila po povoljnim uvjetima ili zatražite profesionalno mišljenje!

Radionica je opremljena najmodernijim sredstvima i opremom za popravke svih vrsta osobnih, teretnih i specijalnih vozila, popravke motora, punjenja klima uređaja i servis osobnih vozila. Radioničke usluge pružaju se na vanjskom tržištu, a ujedno održavamo i vlastita vozila. Posebno se možemo pohvaliti stručnim osobljem radione koje se kontinuirano profesionalno usavršava kako bi kvaliteta usluge i sigurnost vozila koju pružamo svojim klijentima bila na najvišem nivou. 

Širok izbor ponude, najbolja usluga!

Jamčimo kvalitetu dijelova i usluge jer isto koristimo u našem voznom parku!!!

Trgovina poduzeća Brioni d.o.o. u svom asortimanu nudi rezervne dijelove za osobna i gospodarska vozila te za autobuse i kamione po povoljnim cijenama (autoelektrika, ležajevi, filteri, kvačila i amortizeri, kočione bubnjeve i diskove ulja. Maziva i autokozmetika je proizvodnog programa Valvoline).

Stručni zaposlenici!

Tvrtka je ovlaštena za baždarenje, ali i popravak tahografa marke KIENZLE te limitatora marke VDO.

Brzi, profesionalni, iskusni, educirani!

Stanica za tehnički pregled vozila je po broju tehničkih pregleda među najvećima u Hrvatskoj. Važno je spomenuti da STP Brioni svake godine bilježi rast pregledanih vozila, što ukazuje na kontinuirano zadovoljstvo korisnika pruženih usluga. Osposobljena je i ovlaštena za redovne i izvanredne tehničke preglede osobnih i teretnih vozila, homologacije, ateste plinskih instalacija, ateste predgradnji i nadgradnji, itd. 

AUTOPRAONICA

mogućnost pranja svih vrsta vozila do 4,5 m visine, brzi protok vozila, pranje četkama i šamponom pod visokim tlakom, mogućnost ispiranja vozila voskom, pranje podvozja visokim tlakom, ...

Kvaliteta

Brioni d.o.o. su tvrtka 70 godišnjeg iskustva u obavljanju svojih registriranih djelatnosti, uvažavan smo i poželjan partner; tvrtka besprijekorne reputacije, poznati po izvrsnosti usluga i velikog potencijala za daljnji razvoj.

Iskustvo

Povijest poduzeća datira u 40.god prošlog stoljeća kada je osnovano Autopoduzeće za Istru u Vodnjanu. Brioni su vodeće poduzeće u regiji, poduzeće besprijekorne reputacije i simbol stabilne tvrtke koja se uspješno prilagođava uvjetima tržišta.

Pouzdanost

Tvrtka je u svom 70 godišnjem radu prepoznata po izvrsnosti usluga, poštenim i brižno njegovanim odnosima, zaštiti interesa svih ključnih dionika. Držimo korak s tržišnim trendovima kako bi isporučili uslugu potpuno kreiranu potrebama naših korisnika.

Povoljne cijene

Uprava tvrtke pomno utvrđuje cijene svojih usluga vodeći računa o tržišnim uvjetima poslovanja, pritom osluškuje potrebe svojih korisnika kako bi dobili uslugu kakvu i očekuju.

Sigurnost

Tvrtka se pozicionirala na domaćem tržištu u red vodećih prijevoznika. Kontinuirano ulažemo vlastita sredstva u obnovu voznog parka i edukaciju zaposlenika. U djelatnosti tehničkih pregleda zauzimamo oko 40 % tržišta na području Istarske županije.

Globalno poslovanje

Politika kontinuiranog ulaganja u obnovu voznog parka kojeg čine vozila najviše klase te edukacija zaposlenika omogućila nam je vrlo uspješan iskorak u pružanju usluge prijevoza na vrlo izbirljivom tržištu EU.