Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr
 •  

  BRIONI LJETO

  Ljeto je stiglo! 🌞 Iskoristite promo kod BRIONI LJETO i putujte s popustom!

 •  

  GOLI OTOK I SV.GRGUR

  27.7.2024. (Subota)

  Pridružite nam se na jednodnevnom izletu na Goli otok i Sv. Grgur! 🌊⛵

 •  

  ZAGREB - CRIKVENICA

  Od sada možete putovati iz Zagreba do Crikvenice svaki petak, subotu i nedjelju u suradnji s našim partnerom Bodalec. A od 1.7. vozimo svaki dan! 🌞 

 •  

  UŠTEDITE DO 90%!

  Kupite 5 karata u samo 2 mjeseca i osigurajte si nevjerojatnih 90% popusta. Iskoristite ovu izvanrednu priliku za uzbudljiva i povoljna putovanja. Saznajte kako dobiti popust i gdje nabaviti karte.

 •  

  FINANCIRAMO DOZVOLU D KATEGORIJE!

  Želiš li postati vozač/ica autobusa i istraživati ljepote Pule i okolice, čak i ako trenutno nemaš ispit D kategorije? 

 •  

  POSTANI NAŠ VOZAČ

  Postanite dio našeg tima! Tražimo vozače s D kategorijom - pridružite nam se danas i započnite svoju karijeru u Brioni Pula!

PRETRAŽI VOZNI RED I KUPI AUTOBUSNU KARTU:
Od
select
Do
select
Polazak
RadDatePicker
RadDatePicker
Prikaži kalendar...
Tip
select

  NAJAM AUTOBUSA  

 Najnovija vozila od 8 do 61 mjesto, za malu ili veliku grupu, Hrvatsku ili inozemstvo, tu smo za Vas!

SAZNAJTE VIŠE

  PIŠITE NAM

 Vaše mišljenje nam je važno, ukoliko imate savjete, pritužbe ili pohvale obratite nam se s povjerenjem.

PIŠITE NAM

  IZGUBLJENO/NAĐENO

 Ostavili ste nešto u našem  autobusu, ili ste pronašli ostavljenu stvar. Ne brinite, javite nam se u nastavku!

SAZNAJTE VIŠE
Širok obim rada, stručni, profesionalni i motivirani zaposlenici!

Kod naših stručnih djelatnika obavite popravak, redovan godišnji servis vozila po povoljnim uvjetima ili zatražite profesionalno mišljenje!

Radionica je opremljena najmodernijim sredstvima i opremom za popravke svih vrsta osobnih, teretnih i specijalnih vozila, popravke motora, punjenja klima uređaja i servis osobnih vozila. Radioničke usluge pružaju se na vanjskom tržištu, a ujedno održavamo i vlastita vozila. Posebno se možemo pohvaliti stručnim osobljem radione koje se kontinuirano profesionalno usavršava kako bi kvaliteta usluge i sigurnost vozila koju pružamo svojim klijentima bila na najvišem nivou. 

Širok izbor ponude, najbolja usluga!

Jamčimo kvalitetu dijelova i usluge jer isto koristimo u našem voznom parku!!!

Trgovina poduzeća Brioni d.o.o. u svom asortimanu nudi rezervne dijelove za osobna i gospodarska vozila te za autobuse i kamione po povoljnim cijenama (autoelektrika, ležajevi, filteri, kvačila i amortizeri, kočione bubnjeve i diskove ulja. Maziva i autokozmetika je proizvodnog programa Valvoline).

Stručni zaposlenici!

Tvrtka je ovlaštena za baždarenje, ali i popravak tahografa marke KIENZLE te limitatora marke VDO.

Autopraonica za vozila do 4,5 metara visine!

Nudimo vam rješenje koje jamči temeljito pranje svih vrsta vozila do visine od 4,5 metara. Vaše će vozilo zablistati u tren oka uz brzi protok vozila i upotrebu četki i šampona pod visokim tlakom. Kako biste postigli još više sjaja i zaštite, možete odabrati i nanošenje voska. Također, brinemo se da vaše vozilo bude potpuno čisto i zaštićeno pranjem podvozja pod visokim pritiskom. Posjetite našu autopraonicu!

POSJETITE NAŠU POSLOVNICU U RIJECI!

Poslovnica Rijeka nalazi se na svega nekoliko metara od autobusnog kolodvora Rijeka (Žabica).

Adresa: Trpimirova ulica 5A , 51 000 Rijeka

Radno vrijeme: pon 7:00 h - 19:30 h, sub 7:00-16:30 h, nedjelja 12:00 h - 19:30 h

Informacije i rezervacije: 098 210 249

E-mail: prodaja.rijeka@brioni.hr

Kvaliteta

Brioni d.o.o. su tvrtka 70 godišnjeg iskustva u obavljanju svojih registriranih djelatnosti, uvažavan smo i poželjan partner; tvrtka besprijekorne reputacije, poznati po izvrsnosti usluga i velikog potencijala za daljnji razvoj.

Iskustvo

Povijest poduzeća datira u 40.god prošlog stoljeća kada je osnovano Autopoduzeće za Istru u Vodnjanu. Brioni su vodeće poduzeće u regiji, poduzeće besprijekorne reputacije i simbol stabilne tvrtke koja se uspješno prilagođava uvjetima tržišta.

Pouzdanost

Tvrtka je u svom 70 godišnjem radu prepoznata po izvrsnosti usluga, poštenim i brižno njegovanim odnosima, zaštiti interesa svih ključnih dionika. Držimo korak s tržišnim trendovima kako bi isporučili uslugu potpuno kreiranu potrebama naših korisnika.

Povoljne cijene

Uprava tvrtke pomno utvrđuje cijene svojih usluga vodeći računa o tržišnim uvjetima poslovanja, pritom osluškuje potrebe svojih korisnika kako bi dobili uslugu kakvu i očekuju.

Sigurnost

Tvrtka se pozicionirala na domaćem tržištu u red vodećih prijevoznika. Kontinuirano ulažemo vlastita sredstva u obnovu voznog parka i edukaciju zaposlenika. 

Globalno poslovanje

Politika kontinuiranog ulaganja u obnovu voznog parka kojeg čine vozila najviše klase te edukacija zaposlenika omogućila nam je vrlo uspješan iskorak u pružanju usluge prijevoza na vrlo izbirljivom tržištu EU.