Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

Gardaland

Zabavni park za cijelu obitelj!

23.9.2023.

Iskoristite jedinstvenu priliku i posjetite najveći zabavni park u ovom dijelu Europe - Gardaland!

 

Polazak je iz Pule s autobusnog kolodvora u 4:00 sata ujutro. Uz to, postoji opcija ukrcaja i u Rovinju, Okretima, Bačvi te na GP Kaštel.

Vožnja u smjeru Gardalanda uz zaustavljanje po potrebi. Po dolasku u park, slijedi slobodno vrijeme za istraživanje najpoznatijih atrakcija poput Plavog tornada, Mammuta, Shamana i mnogih drugih.

 

Park je podijeljen u nekoliko tema, poput fantasy, avantura, adrenalina i vode, tako da svi mogu pronaći nešto za sebe. Tijekom ljeta, park organizira i razne događaje i predstave, uključujući glazbene koncerte, vatromet i živu glazbu.

Gardaland ima i nekoliko restorana, kafića i slastičarnica gdje se možete okrijepiti i napuniti baterije za daljnje istraživanje parka. Za one koji žele ponijeti suvenir, park ima nekoliko trgovina koje nude širok izbor predmeta, poput majica, igračaka, privjesaka za ključeve i još mnogo toga.

Ulaznica za park košta 33 € po osobi, a može se kupiti u autobusu na putu do parka. Ulaznica vam omogućuje neograničeno korištenje svih atrakcija u parku, osim posebnih atrakcija koje se naplaćuju dodatno. Ako želite maksimalno iskoristiti svoje vrijeme u parku, preporučujemo vam da prvo provjerite raspored atrakcija i predstava kako biste planirali svoj dan.

Ako ste ljubitelj adrenalina, ne propustite provjeriti neke od najuzbudljivijih atrakcija u parku, poput Raptor-a i Oblivion-The Black Hole-a. Za one koji se žele ohladiti, tu su i brojne vodene atrakcije poput Fuga da Atlantida i Colorado Boat. Ako ste više za opuštanje, predlažemo da se prošetate kroz fantastične svjetove poput fantasy, avanture i bajki.

Planirani povratak iz Gardalanda je predviđen u 19:00 sati, dok će u ljetnim mjesecima povratak biti u 23:00 sata. Nakon uživanja u cjelodnevnom posjetu zabavnom parku, vratit ćemo se u Pulu u noćnim satima.

 

 

Uđite u čarobni svijet Gardalanda i doživite nevjerojatnu zabavu, smijeh i uzbuđenje! Sada je prilika da povedete svoje najdraže - iskoristite našu neodoljivu ponudu 10+1 gratis i obogatite svoje iskustvo. Obiteljske posjete postaju još povoljnije uz 3+1 gratis ponudu, omogućavajući svakom četvrtom članu obitelji besplatno putovanje. Vaša obiteljska avantura nikada nije bila bliža!

 

Ne propustite priliku da posjetite jedan od najvećih zabavnih parkova u Europi, Gardaland. Rezervirajte svoju ulaznicu i pripremite se za nezaboravan dan pun zabave i uzbuđenja!

CIJENA:

42 EUR - (316,45 kn)

Fiksni tečaj konverzije: 7,53450

 

CIJENA UKLJUČUJE: 

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom prema programu
  • Organizacija i vodstvo puta

DOPLATA:

NAPOMENA: 

  • Cijena putovanja formirana je na bazi od minimalno 30 osoba.

  • U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na povećanje cijene izleta ili otkazivanje.

  • Prijave za izlet moguće su najkasnije do 2 dana prije polaska.

Gardaland

REZERVACIJA: 

Rezervacija se potvrđuje uplatom u poslovnici agencije Brioni Pula Trg I. istarske brigade 1, 52100 Pula ili uplatom putem internet bankarstva, uz navođenje sljedećih podataka u opisu plaćanja: ime, datum polaska i naziv izleta.

 

RADNO VRIJEME:

PON - PET 8:00 - 16:00 

SUB 8:00 - 13:00 

Gardaland 2