Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

Bus Rovinj Trieste

Dobrodošli na autobusnu liniju Brioni Pula Rovinj - Trieste (Trst), najbolji način za putovanje između ovih dvaju prekrasnih mediteranskih destinacija. Bez stresa vožnje i parkinga, možete se opustiti i uživati u udobnosti naših modernih autobusa dok putujete preko granice između Hrvatske i Italije! Pregledajte vozni red, provjerite cijene i jednostavno rezervirajte svoju autobusnu kartu online.

 

Povoljne cijene i sigurno online plaćanje 

Razumijemo važnost proračuna prilikom putovanja. Zato nudimo konkurentne cijene autobusnih karata koje će vam omogućiti uštedu bez žrtvovanja udobnosti. Kupovina autobusne karte je jednostavna i sigurna, jer podržavamo online plaćanje.

Jednostavna rezervacija

Zaboravite na dugotrajne redove i brige oko raspoloživosti mjesta. Naša jednostavna rezervacijska platforma omogućuje vam brzo rezerviranje svojeg sjedala u samo nekoliko koraka. Osigurajte svoje mjesto na liniji Rovinj - Trieste (Trst) danas!

Udobnost i kvaliteta

Jedna od glavnih prednosti putovanja autobusom je udobnost koju pruža naša moderna autobusna flota. Sjednite, opustite se i uživajte u udobnom sjedalu dok se vozite kroz prekrasne pejzaže Istre i stižete do Triestea. Naša posada je tu da vam osigura ugodno putovanje i pruži vrhunsku uslugu.

Putujte s pouzdanim partnerom

Brioni Pula ima bogato iskustvo u prijevozu putnika i stekli smo povjerenje tisuća zadovoljnih putnika. Vaše sigurnost i udobnost su naša najviša prioriteta.

 

Putovanje autobusom između Rovinja i Triestea (Trsta) također vam pruža priliku da otkrijete ljepotu obiju regija. Uživajte u impresivnim krajolicima Istre i istražite prekrasne plaže, slikovite gradske centre i lokalnu kulturu. Trieste (Trst), s druge strane, nudi vam bogatu povijest, fascinantnu arhitekturu i autentičnu talijansku atmosferu. Brioni Pula je tu da vam pruži izvanredno iskustvo putovanja autobusom, uz povoljne cijene, pouzdan vozni red i jednostavnu rezervaciju karata.

 

Iskoristite prednosti naše autobusne linije Brioni Pula Rovinj - Trieste (Trst) i rezervirajte svoje mjesto danas.  Kupite svoju autobusnu kartu online i rezervirajte svoje mjesto već danas! Uživajte u bezbrižnom putovanju s nama i iskoristite sve što Rovinj i Triest (Trst) imaju za ponuditi!

ROVINJ

Dobrodošli u čarobni grad Rovinj, smješten u Hrvatskoj, koji nudi izvanrednu povezanost putem međugradskih autobusnih linija s više od 117 gradova u zemlji, uključujući popularna odredišta poput Zagreba, Rijeke i Splita, te mnoge druge.

Rovinj ima i međunarodne polaske do različitih država kao što je primjerice Italija, Srbija ili Sjeverna Makedonija. Putovanje autobusom između Rovinja i drugih gradova u Hrvatskoj i inozemstvu pruža vam izvanredne mogućnosti za otkrivanje raznolikih destinacija.

Rovinj je ne samo važno prometno središte s obzirom na autobusni prijevoz, već i ima značajnu ulogu u zračnom prometu, zahvaljujući blizini zračne luke. Ova odlična povezanost omogućuje vam praktične mogućnosti dolaska i odlaska iz grada. Otkrijte ljepote Hrvatske i Italije putujući autobusom iz Rovinja.

AUTOBUSNI KOLODVOR ROVINJ

ADRESA

Trg na lokvi 6, 52 210 Rovinj

🛈 Autobusni kolodvor je povoljno smješten, udaljen tek oko 471 metar od središta grada, što je svega 6 minuta ugodne šetnje pješice. Tako ćete lako stići do njega i imati praktičan pristup kolodvoru bez gubitka dragocjenog vremena.

 

INFORMACIJE: 060 888 611

 

USLUGE KOLODVORA

 

GPS KORDINATE 45.080716, 13.638978

TRIESTE (TRST)

Trieste (Trst), atraktivno mjesto smješteno u Italiji, pruža izvanredne mogućnosti putovanja i povezanosti s drugim gradovima i državama. Zahvaljujući razvijenoj prometnoj mreži, Trieste (Trst) je ključno prometno središte koje omogućuje međugradske autobusne veze s više od 37 gradova u Italiji, uključujući Rim, Milano, Napulj i mnoge druge. Trieste (Trst) također pruža međunarodne autobusne veze prema različitim državama, uključujući Hrvatsku (npr. Zagreb, Rijeka, Pula).

 

Trieste (Trst)  je također jedno od najomiljenijih turističkih odredišta i spada među najposjećenija mjesta u Italiji. Ovaj grad privlači mnoge posjetitelje svojim bogatstvom kulturne baštine, očaravajućim krajolicima i neodoljivim mediteranskim ugođajem. Posjetitelji mogu istraživati povijesne spomenike, uživati u ukusnoj gastronomiji i upoznati se s lokalnom kulturom.

 

Ne samo da je Trieste (Trst) važno prometno središte kada je riječ o autobusnom prijevozu, već također ima značajnu ulogu u zračnom prometu zahvaljujući blizini zračne luke. Ovo olakšava putovanje zrakoplovom i pruža putnicima praktične mogućnosti dolaska i odlaska. Trieste (Trst), s obiljem atrakcija i izvrsnom prometnom povezanošću, predstavlja izvanrednu destinaciju za sve koji žele istražiti ljepotu Italije i doživjeti jedinstveno iskustvo u ovom šarmantnom gradu.

AUTOSTAZIONE DI TRIESTE (TRST)

ADRESA

Piazza della Liberta' 9, 34 132 Trieste

🛈 Autobusni kolodvor Trieste (Trst) se nalazi na udaljenosti od približno 861 metara od centralnog dijela grada, što rezultira samo jedanaestominutnom šetnjom i omogućuje vam lako pješačenje do njega.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 0039 040 2034017

 

USLUGE KOLODVORA

 

GPS 45.657591, 13.773364

KOJE SU POPULARNE RELACIJE DOSTUPNE?

 

KOJE SU JOŠ MOGUĆNOSTI PUTOVANJA DO TRSTA?

 

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Brioni autobusne karte moguće je kupiti na našoj web prodaji i na sljedećim prodajnim mjestima te u autobusu.

Autobusni kolodvor u Rovinju nalazi se na adresi Trg na lokvi 6, 52 210 Rovinj. Udaljen je samo 471 metar od središta grada, što je 6-minutna ugodna šetnja pješice, pružajući praktičan pristup kolodvoru.

Autobus iz Rovinja za Trieste (Trst) polazi u 6:50 sati i dolazi u 8:55 sati. Autobus iz Trieste (Trst) za Rovinj polazi u 11:00 sati i dolazi u 13:05 sati.
  • Na ovoj relaciji svi putnici ostvaruju popust od 25% na cijenu povratne karte. Pogledaj vozni red Rovinj - Trieste (Trst).
  • Kupovinom karte online automatski i besplatno rezerviraš sjedalo u autobusu bez dodatnih naknada.
  • Sve naše komercijalne povlastice pogledaj ovdje.
  • Putujte Povoljnije: Iskoristite 90% popusta na šestu kartu!