Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

Bus Poreč Trieste

Jeste li u potrazi za jednostavnim i udobnim načinom putovanja između prekrasnog Poreča i fascinantnog Triestea (Trsta)?  Ne gubite vrijeme i istražite našu autobusnu liniju Poreč - Trieste (Trst)! Pregledajte vozni red, provjerite cijene i jednostavno rezervirajte svoju autobusnu kartu online.

 

Povoljne cijene i sigurno online plaćanje 

Razumijemo važnost proračuna prilikom putovanja. Zato nudimo konkurentne cijene autobusnih karata koje će vam omogućiti uštedu bez žrtvovanja udobnosti. Kupovina autobusne karte je jednostavna i sigurna, jer podržavamo online plaćanje.

Jednostavna rezervacija

Zaboravite na dugotrajne redove i brige oko raspoloživosti mjesta. Naša jednostavna rezervacijska platforma omogućuje vam brzo rezerviranje svojeg sjedala u samo nekoliko koraka. Osigurajte svoje mjesto na liniji Poreč - Trieste (Trst) danas!

Udobnost i kvaliteta

Jedna od glavnih prednosti putovanja autobusom je udobnost koju pruža naša moderna autobusna flota. Sjednite, opustite se i uživajte u udobnom sjedalu dok se vozite kroz prekrasne pejzaže Istre i stižete do Triestea. Naša posada je tu da vam osigura ugodno putovanje i pruži vrhunsku uslugu.

Putujte s pouzdanim partnerom

Brioni Pula ima bogato iskustvo u prijevozu putnika i stekli smo povjerenje tisuća zadovoljnih putnika. Vaše sigurnost i udobnost su naša najviša prioriteta.

 

Putovanje između Poreča i Triestea (Trsta) je idealno za istraživanje dviju predivnih regija - Hrvatske i Italije. Poreč, s prekrasnim plažama i bogatom kulturnom baštinom, privlači turiste iz cijelog svijeta. Trieste (Trst), poznat po svojoj povijesti, arhitekturi i vrhunskoj gastronomiji, nudi vam nevjerojatno iskustvo koje će vas osvojiti. Brioni Pula je tu da vam pruži izvanredno iskustvo putovanja autobusom, uz povoljne cijene, pouzdan vozni red i jednostavnu rezervaciju karata.

 

Brioni Pula će se pobrinuti da vaše putovanje bude udobno, sigurno i ispunjeno vrijednošću. Kupite svoju autobusnu kartu online i rezervirajte svoje mjesto već danas! Uživajte u bezbrižnom putovanju s nama i iskoristite sve što Poreč i Trieste (Trst) imaju za ponuditi!

POREČ

Poreč, predivno mjesto u Hrvatskoj, nudi više od 61 međugradsku autobusnu liniju do gradova poput Zagreba, Rijeke, Karlovca i mnogih drugih. Također ima međunarodne polaske prema Italiji, Sjevernoj kao i prema Srbiji.

Poreč je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i vrlo posjećeno mjesto. Osim što je važno prometno središte za autobusni prijevoz, također je značajno u zračnom prometu zbog blizine zračne luke. Ovo mediteransko ljetovalište nudi raznoliku ponudu kulturnih događanja, festivala i gastronomskih iskustava, pružajući nezaboravne trenutke za sve ukuse.

Kratka vožnja autobusom iz Poreča pruža vam priliku da istražite i druge prekrasne gradove i prirodne ljepote regije Istre. Stoga iskoristite pogodnosti autobusne povezanosti i zaputite se na putovanje koje će vam donijeti nezaboravne trenutke i bogato iskustvo.

TRIESTE (TRST)

Trieste (Trst), atraktivno mjesto smješteno u Italiji, pruža izvanredne mogućnosti putovanja i povezanosti s drugim gradovima i državama. Zahvaljujući razvijenoj prometnoj mreži, Trieste (Trst) je ključno prometno središte koje omogućuje međugradske autobusne veze s više od 37 gradova u Italiji, uključujući Rim, Milano, Napulj i mnoge druge. Trieste (Trst) također pruža međunarodne autobusne veze prema različitim državama, uključujući Hrvatsku (npr. Zagreb, Rijeka, Pula).

 

Trieste (Trst)  je također jedno od najomiljenijih turističkih odredišta i spada među najposjećenija mjesta u Italiji. Ovaj grad privlači mnoge posjetitelje svojim bogatstvom kulturne baštine, očaravajućim krajolicima i neodoljivim mediteranskim ugođajem. Posjetitelji mogu istraživati povijesne spomenike, uživati u ukusnoj gastronomiji i upoznati se s lokalnom kulturom.

 

Ne samo da je Trieste (Trst) važno prometno središte kada je riječ o autobusnom prijevozu, već također ima značajnu ulogu u zračnom prometu zahvaljujući blizini zračne luke. Ovo olakšava putovanje zrakoplovom i pruža putnicima praktične mogućnosti dolaska i odlaska. Trieste (Trst), s obiljem atrakcija i izvrsnom prometnom povezanošću, predstavlja izvanrednu destinaciju za sve koji žele istražiti ljepotu Italije i doživjeti jedinstveno iskustvo u ovom šarmantnom gradu.

AUTOBUSNI KOLODVOR POREČ

ADRESA

Ul. Karla Huguesa 2, 52440, Poreč

🛈 Autobusni kolodvor udaljen je samo otprilike 387 metara od centra grada, što znači da je svega 5 minuta ugodne šetnje pješice do njega. Tako lako možete stići do kolodvora bez ikakvih problema.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 060 888 610 | 385 52 432 153

 

USLUGE KOLODVORA

 

GPS 45.224576, 13.597657

AUTOSTAZIONE DI TRIESTE (TRST)

ADRESA

Piazza della Liberta' 9, 34 132 Trieste

🛈 Autobusni kolodvor Trieste (Trst) se nalazi na udaljenosti od približno 861 metara od centralnog dijela grada, što rezultira samo jedanaestominutnom šetnjom i omogućuje vam lako pješačenje do njega.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 0039 040 2034017

 

USLUGE KOLODVORA

 

GPS 45.657591, 13.773364

KOJE SU POPULARNE RELACIJE DOSTUPNE?

 

KOJE SU JOŠ MOGUĆNOSTI PUTOVANJA DO TRSTA?

 

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Brioni autobusne karte moguće je kupiti na našoj web prodaji i na sljedećim prodajnim mjestima te u autobusu.

Autobusna stanica u Poreču je na adresi Ul. Karla Huguesa 2, 52440, Poreč, udaljena samo oko 387 metara od centra grada, što je 5-minutna ugodna šetnja pješice.

Autobus iz Poreča za Trieste (Trst) polazi u 7:30 sati i dolazi u 8:55 sati. Autobus iz Trsta za Poreč polazi u 11:00 sati i dolazi u 12:25 sati.
  • Na ovoj relaciji svi putnici ostvaruju popust od 25% na cijenu povratne karte. Pogledaj vozni red Poreč - Trieste (Trst).
  • Kupovinom karte online automatski i besplatno rezerviraš sjedalo u autobusu bez dodatnih naknada.
  • Sve naše komercijalne povlastice pogledaj ovdje.
  • Putujte Povoljnije: Iskoristite 90% popusta na šestu kartu!