Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

Bus Rovinj Trieste

Tražite pouzdano, udobno i sigurno putovanje između Buja i Triestea (Trsta)? Nemojte tražiti dalje! Brioni Pula je ovdje da vam pruži vrhunski doživljaj putovanja autobusom.

 

Povoljne cijene i sigurno online plaćanje 

Razumijemo važnost proračuna prilikom putovanja. Zato nudimo konkurentne cijene autobusnih karata koje će vam omogućiti uštedu bez žrtvovanja udobnosti. Kupovina autobusne karte je jednostavna i sigurna, jer podržavamo online plaćanje.

Jednostavna rezervacija

Zaboravite na dugotrajne redove i brige oko raspoloživosti mjesta. Naša jednostavna rezervacijska platforma omogućuje vam brzo rezerviranje svojeg sjedala u samo nekoliko koraka. Osigurajte svoje mjesto na liniji Buje - Trieste (Trst) danas!

Udobnost i kvaliteta

Naša moderna i udobna autobusna flota pružit će vam ugodno putovanje bez stresa. Sjednite, opustite se i uživajte u udobnosti dok se vozite kroz prekrasne krajolike Hrvatske. Naša posvećena posada stoji vam na raspolaganju kako bi vaše putovanje bilo bezbrižno i ugodno.

Putujte s pouzdanim partnerom

Brioni Pula ima bogato iskustvo u prijevozu putnika i stekli smo povjerenje tisuća zadovoljnih putnika. Vaše sigurnost i udobnost su naša najviša prioriteta.

 

Ne gubite vrijeme i istražite naš vozni red između Buja i Triestea (Trsta) na našoj web stranici. Kupite svoju autobusnu kartu online i rezervirajte svoje mjesto već danas! Uživajte u bezbrižnom putovanju s Brioni Pula - vašim pouzdanim partnerom na liniji Buje - Trieste (Trst)!

BUJE

Buje, kao jedno od istaknutih mjesta u Hrvatskoj, pruža brojne mogućnosti za putovanje i povezanost s drugim gradovima i zemljama. Zahvaljujući svojoj prometnoj infrastrukturi, Buje je važno središte za međugradske autobusne veze s preko 10 gradova u Hrvatskoj, kao što su Zagreb, Rijeka, Karlovac i mnogi drugi. Osim toga, postoje i međunarodni autobusni polasci koji povezuju Buje s različitim državama, poput Italije (primjerice, Triestea, Trsta).

 

Grad Buje također igra ključnu ulogu u prometnom sustavu zbog blizine zračne luke, što olakšava putovanje zrakoplovom. Svojom strateškom pozicijom, Buje privlači turiste i poslovne putnike koji žele istražiti ovu regiju i koristiti razne prijevozne opcije koje su im na raspolaganju.

 

Uz izvrsnu prometnu povezanost, Buje također nudi prekrasnu prirodu, bogatu povijest i autentično mediteransko iskustvo. Posjetitelji mogu istraživati slikovite krajolike, uživati u lokalnoj gastronomiji i otkrivati bogato kulturno nasljeđe koje Buje nudi. Ovaj grad predstavlja idealno odredište za sve koji žele istražiti ljepote Istre i uživati u jedinstvenoj atmosferi ovog područja.

AUTOBUSNI KOLODVOR BUJE

ADRESA

Istarska ulica, 52460

🛈 Autobusna stanica Buje je smještena približno 508 metara od središta grada, što predstavlja tek šestominutnu šetnju, omogućujući jednostavan pristup pješice.


GPS 45.407298, 13.661242

TRIESTE (TRST)

Trieste (Trst), atraktivno mjesto smješteno u Italiji, pruža izvanredne mogućnosti putovanja i povezanosti s drugim gradovima i državama. Zahvaljujući razvijenoj prometnoj mreži, Trieste (Trst) je ključno prometno središte koje omogućuje međugradske autobusne veze s više od 37 gradova u Italiji, uključujući Rim, Milano, Napulj i mnoge druge. Trieste (Trst) također pruža međunarodne autobusne veze prema različitim državama, uključujući Hrvatsku (npr. Zagreb, Rijeka, Pula).

 

Trieste (Trst)  je također jedno od najomiljenijih turističkih odredišta i spada među najposjećenija mjesta u Italiji. Ovaj grad privlači mnoge posjetitelje svojim bogatstvom kulturne baštine, očaravajućim krajolicima i neodoljivim mediteranskim ugođajem. Posjetitelji mogu istraživati povijesne spomenike, uživati u ukusnoj gastronomiji i upoznati se s lokalnom kulturom.

 

Ne samo da je Trieste (Trst) važno prometno središte kada je riječ o autobusnom prijevozu, već također ima značajnu ulogu u zračnom prometu zahvaljujući blizini zračne luke. Ovo olakšava putovanje zrakoplovom i pruža putnicima praktične mogućnosti dolaska i odlaska. Trieste (Trst), s obiljem atrakcija i izvrsnom prometnom povezanošću, predstavlja izvanrednu destinaciju za sve koji žele istražiti ljepotu Italije i doživjeti jedinstveno iskustvo u ovom šarmantnom gradu.

AUTOSTAZIONE DI TRIESTE (TRST)

ADRESA

Piazza della Liberta' 9, 34 132 Trieste

🛈 Autobusni kolodvor Trieste (Trst) se nalazi na udaljenosti od približno 861 metara od centralnog dijela grada, što rezultira samo jedanaestominutnom šetnjom i omogućuje vam lako pješačenje do njega.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 0039 040 2034017

 

USLUGE KOLODVORA

 

GPS 45.657591, 13.773364

KOJE SU JOŠ MOGUĆNOSTI PUTOVANJA DO TRIESTEA (TRSTA)?

 

KOJE SU POPULARNE RELACIJE DOSTUPNE?

 

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Brioni autobusne karte moguće je kupiti na našoj web prodaji i na sljedećim prodajnim mjestima te u autobusu.

Autobusna stanica Buje nalazi se na adresi Istarska ulica, 52460, približno 508 metara udaljena od središta grada, što predstavlja tek šestominutnu šetnju i omogućuje jednostavan pristup pješice.

Autobus iz Buja za Trieste (Trst) polazi u 8:00 sati i dolazi u 8:55 sati. Autobus iz Trieste (Trst) za Buje polazi u 11:00 sati i dolazi u 11:55 sati.
  • Na ovoj relaciji svi putnici ostvaruju popust od 25% na cijenu povratne karte. Pogledaj vozni red Buje - Trieste (Trst).
  • Kupovinom karte online automatski i besplatno rezerviraš sjedalo u autobusu bez dodatnih naknada.
  • Sve naše komercijalne povlastice pogledaj ovdje.
  • Putujte Povoljnije: Iskoristite 90% popusta na šestu kartu!