Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr

Zašto odabrati nas?

Brioni d.o.o. je poduzeće velikog iskustva. Povijest poduzeća datira u 40.god prošlog stoljeća kada je osnovano Autopoduzeće za Istru u Vodnjanu. Brioni su vodeće poduzeće u regiji, poduzeće besprijekorne reputacije i simbol stabilne tvrtke koja se uspješno prilagođava uvjetima tržišta.

Tvrtka kontinuirano ulaže značajna novčana sredstva u obnovu voznog parka. Trenutno imamo u vlasništvu 54 autobusa visoko kvalitetne turističke kategorije. Od kojih većina novijih, poznate svjetske marke Neoplan, Setra i Man i dr.

Poduzeće zapošljava djelatnike s iskustvom. Svake godine organiziramo edukativne seminare o važnosti uslužnosti i edukacije stranih jezika kako bi naši djelatnici obavljali svoj posao što kvalitetnije.

Većina vozila poduzeća Brioni Pula opremljena su besplatnom internet wifi mrežom.

Tvrtka je u svom 70 godišnjem radu prepoznata po izvrsnosti usluga, poštenim i brižno njegovanim odnosima, zaštiti interesa svih ključnih dionika. Držimo korak s tržišnim trendovima kako bi isporučili uslugu potpuno kreiranu prema potrebama naših korisnika.

Tvrtka se pozicionirala na domaćem tržištu u red vodećih prijevoznika. Kontinuirano ulažemo vlastita sredstva u obnovu voznog parka i edukaciju zaposlenika. U djelatnosti tehničkih pregleda zauzimamo oko 40 % tržišta na području Istarske županije.

Brioni d.o.o. su tvrtka 70 godišnjeg iskustva u obavljanju svojih registriranih djelatnosti, uvažavan smo i poželjan partner, tvrtka besprijekorne reputacije, poznati po izvrsnosti usluga i velikog potencijala za daljnji razvoj.