Šijanska cesta 452100 Pula, Hrvatska
+385 (52) 356 500brioni@brioni.hr
Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Ovdje definirane odredbe ("Uvjeti korištenja") odnose se na korištenje web stranica tvrtke Brioni d.o.o. te svih ovdje ponuđenih sadržaja i web servisa. Korištenjem ovih web stranica i ponuđenim web servisima na njoj, prihvaćate sve uvjete koje je definira tvrtka Brioni d.o.o..

Brioni d.o.o. može Opće uvjete korištenja povremeno ažurirati pa Vas molimo da ih s vremena na vrijeme provjerite. Vaše korištenje ovih web stranica i nakon ažuriranja podrazumijeva Vaš pristanak na takve modificirane uvjete. Ako se s ovim Općim uvjetima korištenja ne slažete, niste ovlašteni za pristup i korištenje ovih web stranica i web servisa ponuđenih na njoj.

Autorska prava

Brioni d.o.o. ima autorsko pravo na sadržaj ovih web stranica. Od strane Brioni d.o.o. ste ovlašteni za pregled, preuzimanje, ispis, kopiranje, distribuiranje i uporabu sadržaja objavljenog na ovim web stranicama ako su zadovoljeni sljedeći uvjeti: nisu učinjene nikakve modifikacije bez prethodnog pismenog odobrenja Brioni d.o.o. i materijali se koriste samo u svrhu informiranja te u osobne ili nekomercijalne svrhe. Svako pregledavanje, preuzimanje, uporaba i dr. bilo kojeg dokumenta objavljenog na ovim web stranicama, podrazumijeva Vaše prihvaćanje Općih uvjeta korištenja ovih web stranica.

Ako se s izloženim Općim uvjetima korištenja ne slažete, svako pregledavanje, preuzimanje, kopiranje ili prosljeđivanje sadržaja ovih web stranica, bilo elektronskim ili nekim drugim putem, nije Vam dopušteno. Ako ste zainteresirani za uporabu ovih web stranica ikako drugačije od gore opisanog, molimo kontaktirajte Brioni d.o.o. putem kontakt informacija objavljenih na ovim stranicama.

Ukidanje web stranica

Brioni d.o.o. ima pravo u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga modificirati ili ukinuti ove web stranice ili web usluge koje putem njih nudi, sa ili bez prethodne obavijesti. Brioni d.o.o. neće biti odgovoran ni Vama niti nekoj trećoj strani za promjenu ili ukidanje bilo koje od ovih web stranica ili web servisa. Stavke ovih Općih uvjeta korištenja su važeće unatoč mogućem ukidanju ovih web stranica ili ponuđenih web servisa.

Osobni podaci

Brioni d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Brioni d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prodaja voznih karata

Kupnjom vozne karte korisnik je s prijevoznikom zaključio ugovor o prijevozu.

Za kupovinu voznih karata na ovim stranicama omogućeno je plaćanje kreditnim karticama American Express, MasterCard i Visa i to najkasnije 5 minuta prije polaska vozila.

 

 

   


Prijevoznik se obvezuje sigurno prevesti putnika na ugovorenoj relaciji, onim prijevoznim sredstvom koje je određeno ugovorom o prijevozu i uz uvjete udobnosti i higijene koji se prema vrsti prijevoznog sredstva i udaljenosti smatra nužnim. Postojanje ugovora o prijevozu dokazuje se voznom kartom. Smatra se da je Ugovor o prijevozu sklopljen nakon uspješno obavljene transakcije plaćanja, nakon čega se vozna karta dostavlja kupcu na adresu elektronske pošte.
Kod kupnje karte, kupci osim redovnih karata mogu izabrati i karte s popustom. Brioni d.o.o. nudi povoljnije uvjete za povratne karte, te za određene kategorije korisnika - djecu, studente, osobe +60 i umirovljenike. Uz ponuđene karte navedeno je o kojem se tipu karte radi. Svaka zloupotreba i kupnja posebnih kategorija karata, bez osiguranja dokumentacije koja dokazuje status korisnika može rezultirati gubitkom prava na korištenje karte!
Izmjena termina polaska za voznu kartu kupljenu putem interneta nije moguća, osim u iznimnim slučajevima.

Reklamacije

Povrat naknade za prijevoz vrši se isključivo prema članku 13. Općih uvjeta prijevoza dostupnim ovdje.
Putnik ima pravo reklamacije pisanim putem, u roku 8 dana od dana pružene usluge prijevoza, na adresu prijevoznika Brioni d.o.o., 52100 Pula, Šijanska cesta 4, Povjerenstvu za reklamacije (nastavno: povjerenstvo) ili adresu elektronske pošte reklamacije@brioni.hr.
Povjerenstvo prijevoznika će pismeno odgovoriti putniku na zaprimljenu reklamaciju u roku 30 dana od dana zaprimanja reklamacije.

Linkovi

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na ostale web stranice ili izvore. Brioni d.o.o. NIJE odgovoran za tekstualni i/ili reklamni sadržaj, odnosno za proizvode koji su na tim web stranicama/izvorima ponuđeni, a NIJE odgovoran niti za sadržaj koji je putem njih dostupan; mogućnost korištenja ili točnost sadržaja. Linkove koristite na vlastitu odgovornost.

Napomene

Brioni d.o.o. NE GARANTIRA: DA JE SADRŽAJ NA OVIM WEB STRANICAMA OSLOBOĐEN OD POGREŠAKA ILI POGODAN ZA SVAKU SVRHU; DA ĆE OVE WEB STRANICE ILI WEB USLUGE FUNKCIONIRATI BEZ POGREŠAKA ILI PREKIDA; DA ĆE BITI ODGOVARAJUĆI ZA VAŠE POTREBE, ODNOSNO NAMJERAVANE UPORABE; DA IMPLEMENTACIJA TAKVOG SADRŽAJA NEĆE NARUŠAVATI PATENTE, AUTORSKA PRAVA, ZAŠTITNI ZNAK ILI OSTALA PRAVA NEKE TREĆE STRANE.

Prestanak korištenja

Ako se ne slažete s ovim Općim uvjetima korištenja ili ako niste zadovoljni web stranicama ili web uslugama koje Brioni d.o.o. pruža, prekinite s korištenjem ovih web stranica i web usluga.
Brioni d.o.o. NIJE ODGOVORAN VAMA, NITI TREĆIM OSOBAMA ZA BILO KOJU NASTALU ŠTETU, BILA ONA DIREKTNA, INDIREKTNA, SLUČAJNA ILI POSLJEDIČNA, POVEZANA S ILI PROIZLAZEĆA IZ VAŠE UPORABE, POGREŠNE UPORABE, ODNOSNO NEMOGUĆNOSTI UPORABE Brioni d.o.o. WEB STRANICA ILI WEB USLUGA. IAKO VAŠE POTRAŽIVANJE MOŽE BITI BAZIRANO NA GARANCIJI, UGOVORU, PREKRŠAJU ILI NEKOM DRUGOM PRAVNOM UPORIŠTU, NEOVISNO O NAŠOJ OBAVJEŠTENOSTI O MOGUĆNOSTI NASTANKA TAKVE ŠTETE, Brioni d.o.o. SE OSLOBAĐA OD SVAKE ODGOVORNOSTI. PRIHVAĆANJE OGRANIČENJA NAŠE ODGOVORNOSTI NUŽAN JE PREDUVIJET KORIŠTENJA OVIH WEB STRANICA I WEB USLUGA.

Modifikacija Općih uvjeta korištenja

Bilo kakve izmjene i dopune ovih Općih uvjeta korištenja neće biti važeće ako iste nisu objavljene od strane Brioni d.o.o., na ovim web stranicama. Svaka izmjena objavljena na ovim web stranicama, od strane Brioni d.o.o., odmah postaje važeća, a svako daljnje korištenje ovih web stranica ili ponuđenih web usluga podrazumijevat će Vaše prihvaćanje izmijenjenih odredbi.

Sve upite koji se odnose na ove Opće uvjete korištenja možete uputiti na e-mail adresu brioni@brioni.hr.

Zahvaljujemo Vam se na posjeti i korištenju naših web stranica.